Grafisk design Facebook

info@klahr.dk

+45 32 96 44 86

Jeg har brugt Klahr, når jeg har haft et bogværk, som krævede særligt fokus på det grafiske udtryk. Hver gang er Klahr kommet op med gode løsninger, som har hævet den enkelte bog op fra blot at være en bog til at være et værk, hvor sats og omslag spiller smukt sammen. Kan varmt anbefales.

Jacob Maagaard Dyekjær, Forlagsredaktør, Informations Forlag

Jeg har arbejdet sammen med Klahr i flere år og på mange forskellige projekter. Alle opgaver bliver løst rettidigt og med god kommunikation undervejs. Jeg vil især fremhæve et skarpt blik for unikke løsninger. Her fornemmer man fælles og ægte interesse i at udvikle fængende grafisk design – et ekstra pift til ethvert projekt, konceptuelt og æstetisk.

Martin Toft, Forlagsredaktør, Munksgaard, Gyldendal Uddannelse

Klahr er meget åben over for dialog og ideer. Som repræsentant for flere forlag med forskelligartede porteføljer overraskes jeg gang på gang over, at Klahr altid formår at fange det enkelte forlags brand, når der skal laves omslag. Klahr er både kvalitets- og prisbevidst, hvilket er to uvurderlige parametre i forlagsbranchen. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling af Klahr!

Hanne Thorninger Ipsen, Manuskriptredaktør for Biofolia, CBS Press, Nyt fra Samfundsvidenskaberne, Roskilde Universitetsforlag og KompendieForlaget

Jeg kan bestemt anbefale Klahr. Jeg er selv meget tilfreds med samarbejdet, der både er behageligt, grundigt og dygtigt. Ikke mindst udviser de stor fleksibilitet, og Klahrs erfaring og dygtighed giver den tryghed og sparring i arbejdsprocessen, som sikrer, at produkterne bliver de bedst mulige.

Jacob Møller Overgaard, Forlagsredaktør, Forlaget Møller

forlag
forlag
forlag
udstilling
forlag
udstilling
forlag
forlag
tryksager
tryksager
forlag
forlag
forlag
forlag
tryksager
forlag
tryksager
forlag
forlag
forlag
forlag