Grafisk design Facebook

info@klahr.dk

+45 32 96 44 86

Klahr arbejder inden for alle genrer og mestrer alt fra fag- og skønlitteratur, magasiner til klassiske værker. Både til tryk og digitale platforme.

Vi hjælper dig med tilrettelæggelsen af bogen i alle detaljer. Ud fra bogens formål og hensigt udvælger vi skrifttyper, linjeafstand, margin og meget mere. Intet må være tilfældigt, og ingen detalje er for lille.

Hos Klahr laver vi bl.a. prøveopslag, inden vi ombryder selve bogen. Så kan du tydeligt se, hvordan den færdige bog kommer til at se ud.

Omslag

Omslaget er bogens ansigt til verden. Vi sætter os ind i den enkelte bog, så vi kan fange essensen og formidle den stramt og effektivt på omslaget. Vi har et tæt samarbejde med flere illustratorer, som vi håndplukker til den enkelte opgave.

E-bog og E-magasin

Klahr har udviklet Telling, som gør det nemt at lave ebøger for alle uden brug af kode. Vi tilbyder også at producere mere avancerede ebøger, både som fixed-layout ebøger og interaktive, visuelt flotte e-magasiner til Ipad.

Og meget andet

Klahr arbejder også med design og udvikling af logoer, magasiner og udstillingsdesign. Kontakt os og få en spændende grafisk og gennemtænkt løsning på din næste opgave.